Contactati-ne

Ne puteti gasi pe Strada Ion Maiorescu nr 3, Craiova 200410

In centru in spatele magazinului Mercur

de Luni pana Vineri intre 9:00 si 18:00

ATENTIE: In perioada 16-27 august personalul se afla in concediu de odihna

0720 440 9350351 424 400

Formular de contact

 

In cel mai scurt timp cineva din staff-ul nostru va raspunde solicitarii dumneavoastre sau prin mail la adresa:

office@drsimonafrasie.ro

Telefon contact Dermato

0351/424.400

ELASTOGRAFIE TIROIDIANA

Evaluarea echografica si hormonala periodica , markerii tumorali si imunologici, reprezinta standardul de aur in monitorizarea corecta a acestor afectiuni.

Rolul endocrinologului este in principal de a depista nodulii cu risc, de a evalua corect atat dpv al functiei tiroidiene pacientul respective, dar in mod special de a avea experienta, dedicarea si aparatura necesara depistarii nodulilor cu risc ce trebuie mai departe indrumati catre serviciul de chirurgie.

PUNCTIA TIROIDIANA CU AC FIN

Punctia tiroidiana cu ac fin este o manevra de ambulator, care nu necesita anestezie sau pregatire prealabila. Se efectueaza echoghidat, cu vizializarea traectului acului prin formatiunea nodulara vazuta.

ANALIZA METABOLICA

Prima si cea mai esentiala intrebare care se pune este: “cat de mult va doriti acest lucru, sa slabiti?” VOINTA este cheia. Noi reprezentam doar un ajutor, un indrumator si ghid medical

DEXA- testare osteoporoza

In cadrul pachetului de investigatii endocrinologice, in functie de patologia si varsta fiecarei paciente se efectueaza masuratoarea DEXA la unu sau doua situsuri: coloana si sold

ELASTOGRAFIE MAMARA

Elastografia mamara este o aplicatie a echografie clasice. In cadrul Centrului Dr.S exista un aparat Phillips si un Sonoscape S40, dotate cu modulul elastografic static, cea mai buna varianta de elastografie in ceea ce priveste elastografia mamara.
Mai multe informatiiSonoscape S40